Reiki coaching

reiki oefeningen en tips
  • Ben je al ingewijd in reiki en heb je moeite om reiki tot een vast onderdeel van je dagelijkse leven te maken? Heb je moeite om de energie te leren aanvoelen en te voelen stromen?

  • Geef je zelf behandelingen aan anderen en heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen bij het geven van healing? Wil je beter leren luisteren naar je gevoel en intuïtie tijdens het geven van reiki sessies?

  • Ben je Reiki Master maar heb je nog nooit lesgegeven en kriebelt het toch om er nu eindelijk iets mee te gaan doen, om je wijsheid en kracht breder te delen? 

Intervisie en reiki coaching is bedoeld voor iedereen die op welke manier en op welk niveau ook met reiki bezig is en tegen vragen, twijfels en struikelblokken aanloopt. Met meer dan 15 jaar ervaring als actieve Reiki Master kijk, voel en denk ik graag met je mee. Samen kunnen we manieren vinden om het vertrouwen in jezelf en in de eenvoud van reiki te herwinnen. Samen kunnen we werken aan jouw spirituele reiki missie en je drive om les te geven of te inspireren. 

Een coachingsessie duurt anderhalf uur. Er is tijd om te delen, praktische vragen te stellen (bijvoorbeeld over reiki cursusdagen organiseren of met meer zelfverzekerdheid behandelingen geven) en natuurlijk ook om technieken op te frissen, zoals de afstandsbehandeling of het werken met reiki en edelstenen. Ik kan je meditaties, tips en oefeningen geven die je thuis of in je praktijk kunt uitvoeren.

We maken zaken als hooggevoeligheid, grenzen stellen en "nee" durven zeggen bespreekbaar. We kunnen issues met betrekking tot reiki, aanraking, verlegenheid en intimiteit verhelderen zodat je zelf thuis met meer plezier reiki kunt toepassen. Ook kun je ervoor kiezen om thematiek en uitdagingen die op jouw spirituele pad naar voren komen met mij te delen tijdens deze sessies, zodat je een klankbord hebt voor je eigen ontwikkeling. 

reiki centrum hoorn pakhuis aurana

De sessies vinden plaats in de inspirerende, sfeervolle en rustige setting van Aurana's Pakhuis: een oud pakhuisje in het centrum van Hoorn, gevuld met Oosterse kleden, edelstenen, beelden, klankschalen en boeken. Een perfecte omgeving om in alle rust een goed gesprek over reiki te voeren!

De kosten voor een sessie van anderhalf uur zijn € 75 euro. Via het formulier rechts kun je me benaderen om een afspraak te maken. Ik ben beschikbaar op doordeweekse dagen (maandag uitgezonderd) in de ochtend- en middaguren.