Bas Akkerman

basSinds 2001 ben ik reikimeester in het traditionele Usui-systeem. De afgelopen vijftien jaar heb ik aan honderden cursisten reiki geleerd en tientallen reikimeesters opgeleid. De cursussen en workshops ervaar ik altijd als heel inspirerend; ik geniet van het samenzijn en de energie die ontstaat tijdens het werken met reiki.

Mijn stijl van lesgeven focust op de praktische beleving van reiki en de toepasbaarheid in het dagelijkse leven. De eenvoud en toegankelijkheid van reiki stel ik als "nuchtere Fries" centraal. Sleutelwoorden hierbij zijn integriteit, compassie en respect.

Mijn inspiratie en motivatie om reiki te delen met anderen haal ik uit mijn eigen jarenlange beoefening, alsmede uit mijn achtergrond in yoga, meditatie en oosterse wijsheid. Ik geef èn volg veel workshops op het gebied van persoonlijke groei, energetisch lichaamswerk, effectief ontspannen en omgaan met hooggevoeligheid. Tevens ben ik bekend van de unieke reiki thuisstudie en van de spirituele webshop en winkel Aurana. Mijn kennis en ervaring wil ik graag met je delen!

 

 

Locatie & bereikbaarheid

Alle cursussen en workshops worden gegeven in het pakhuis van de spirituele winkel AURANA in het oude stadscentrum van Hoorn. Een monumentaal pand met twee verdiepingen vol oosterse kleden, kussens, beelden en kristallen: een bijzondere sfeer die ontspant, betovert en inspireert.

reiki leren bij spirituele winkel aurana in hoorn


Adresgegevens:
AURANA'S PAKHUIS | REIKI VOOR IEDEREEN
Glop 15
1621 SE   Hoorn

Over de winkel

De spirituele winkel AURANA is gelegen in de grote winkelstraat die uitmondt op het plein Roode Steen met onder meer het Westfries Museum en de oude Waag. Een prachtig monumentaal winkelpand uit 1698, met naast een bijzondere collectie sieraden, kado-artikelen en spirituele producten ook veel interieur en lifestyle artikelen zoals lampen, kussens, vloerkleden, sfeerlichten en thee.

Adresgegevens:
AURANA
Grote Noord 1
1621 KD   Hoorn

Parkeren:
Kom je met de auto, dan kun je (betaald) parkeren bij het Centraal Station Hoorn of in parkeergarage Het Jeudje. Vanaf beide locaties is het 10-12 minuten lopen door het prachtige centrum van Hoorn.

Openbaar vervoer:
Vanaf Station Hoorn is het slechts 10-12 minuten lopen naar Aurana en Reiki voor Iedereen. 

 

spirituele winkel aurana in hoorn

Openingstijden winkel: 

ma: 13:00 tot 17:30 uur
di-vr:  10:00 tot 17:30 uur

za: 10:00 - 17:00 uur
zo: 12:00 tot 17:00 uur (van april t/m september iedere zondag, in de overige maanden alleen op de laatste zondag van de maand)

Bekijk en bestel alle artikelen online via de webshop www.aurana.nl